Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Έκτακτο δελτίο ταπεινωμένων Ελλήνων με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του Γ.Λιάνη.

Έκτακτο δελτίο ταπεινωμένων Ελλήνων.

Με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του Γ.Λιάνη σήμερα τα δελτία ειδήσεων πήραν φωτιά.Λοβέρδοι ,Μπεγλίτιδες,Μαρκόπουλοι και τα λοιπά πήραν φόρα και δώσανε τη μάχη του σταυρού μπροστά στο γυαλί. Ακόμα και τώρα αν ανοίξει κανείς το κουτί θα τους δει να σεργιανίζουν και να....
παίζουν με τα νεύρα μας.

Η δήλωση του Κ.Λιάνη που προκάλεσε αυτή την αναστάτωση ήταν η εξής:

«Κύριε Πρόεδρε, ταπεινώσαμε, πονέσαμε και αδικήσαμε τον ελληνικό λαό. Έναν λαό υπερήφανο, αγωνιστή, εργατικό και φιλότιμο. Γι’ αυτό και οι Έλληνες μας ταπεινώνουν. Ταπεινώσαμε, πονέσαμε και αδικήσαμε την Φλώρινα και τους Φλωρινιώτες. Νοιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους Έλληνες και τους συμπατριώτες μου. Τους στερήσαμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Τις τελευταίες μέρες πολύ λύπηση έχει πέσει από τους μπόμπους ,τους βουλευτές της πλάκας οι οποίοι κατά τη γνώμη μου είναι απλά γελοίοι!

Κ.Λιάνη δεν είμαι περήφανος ,ούτε αγωνιστής μα ούτε και φιλότιμος!
Μαλάκα θα με χαρακτήριζα που κάθομαι και σας ακούω, όλους σας!Ντροπή σε όλους και ακόμα μεγαλύτερη ντροπή σε αυτούς που δεν ζητάνε έστω και τώρα συγνώμη και να αποχωρήσουν.

Δήλωση της τελευταίας στιγμής από τον Κ.Κοντογιάννη:Χρειάζεται άλλο μεσοπρόθεσμο.Δεν μας παρατάς και εσύ γραβατοφορεμένε ψηφοθήρα λέω εγώ.

Η Νέα Δημοκρατία από την πλευρά της δεν θέλει εκλογές όμως έχει έτοιμη τη λύση σε όλα μας τα προβλήματα.Ωστόσο πιστεύει πως δεν είναι η ώρα να μας πει και εμάς τη λύση διότι …….Τι να πω δεν μπορώ να σκεφτώ ένα καλό λόγο που κάποιο κόμμα έχει λύση αλλά δεν θέλει να κυβερνήσει .Όχι ότι θα τους ψήφιζε κανείς .

Ο Πρωθυπουργός ζήτησε συνάντηση με τον Παπούλιας. Τι συμβαίνει άραγε ;Λέτε να ζητήσει εκλογές ;Θα κάνει ανασχηματισμό;Για να δούμε τι θα κάνει;Εγώ πιστεύω τίποτα απλά για καφέ πηγαίνει .

Αύριο θα γίνουν μάχες στους δρόμους σε όλη τη χώρα.Ελπίζω τουλάχιστον να μην έχουμε θύματα,όπως συνηθίζεται στις κρίσιμες πορείες.Επίσης θα ζητούσα από τα ΜΑΤ να μην πάνε αύριο στις πορείες.Ας κάνουν και αυτοί μια μέρα απεργία .Ας κρατήσουν τα δακρυγόνα για το πρωτάθλημα που έρχεται .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου