Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Τρεις τραυματίες σε ένοπλη συμπλοκή αστυνομικών με κακοποιούς στη Πεύκη.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιπολικό δέχθηκε κλήση από το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να ελέγξει περιστατικό στην Πεύκη, μετά από τηλεφώνημα για ύποπτα άτομα. Στη διασταύρωση των οδών Επικούρου και Αιόλου το πλήρωμα προσπάθησε να ελέγξει το άτομο και δέχθηκε τα πυρά αγνώστων.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ απάντησαν...
με πυρά και από την συμπλοκή τραυματίστηκαν σοβαρά δύο αστυνομικοί. Ένα ακόμη άτομο τραυματίστηκε και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται ότι πρόκειται για έναν από τους δράστες.

Ακούστε πως περιέγραψε τη συμπλοκή αυτόπτης μάρτυρας

Οι δύο τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς δέχθηκε 3 σφαίρες στο στήθος και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο δράστης μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και χειρουργείται.

Ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί αν στη συμπλοκή πήραν μέρος δύο ή περισσότεροι δράστες.

Ένα ακόμη άτομο που φέρεται να συμμετείχε στη συμπλοκή άρπαξε το περιπολικό, το οποίο λίγο αργότερα εντοπίστηκε στην οδό Θεσσαλονίκης 16 στη Κηφισιά. Μέσα βρέθηκε και το όπλο του αστυνομικού.

Στον τόπο της συμπλοκής βρέθηκαν ένα 9αρι πιστόλι, μία τσάντα με διαρρηκτικά εργαλεία, ένα μπιτόνι με βενζίνη και μία κλεμμένη μοτοσικλέτα.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, με τη συμμετοχή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ διενεργείται έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητα των δραστών και ο σκοπός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου