Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2011

Τα αγρογλυφικά συνεχίζουν να εμφανίζονται παγκοσμίως, με την συχνότητά τους ολοένα αυξημένη τους τελευταίους 2 μήνες.
Περίεργα σχήματα παρατηρήθηκαν στην Ουαλία στις 22 Απριλίου κοντά στο Chepstow Gwent (φώτο 1), στην Αγγλία στις 29 Απριλίου στο Silbury Hill, στην Ολλανδία στις 29 Απριλίου και την 9η Μαΐου στο Hoeven, στην Ινδονησία στις 4 Μαΐου στο Barat, στις ΗΠΑ την 12η Μαΐου στην Madisonville του Τέννεσσι, στην Αγγλία στις 17 Μαΐου στο Ανατολικό Kennett του Wiltshire, στην νότια Ρωσία στις 22 Μαΐου στο Krasnodar, και για μια ακόμη φορά στην Αγγλία στις 22 Μαίου στο Burderop Down του Wiltshire.

Crop circle Silbury Hill England, 29 April 2011.
Crop Circle Hoeven Netherlands, 29 April 2011.

Crop Circle Barat Indonesia, 4 May 2011.

Crop Circle Hoeven Netherlands, 9 May 2011.
Crop Circle Tennessee USA, 12 May 2011.
Crop Circle East Kennett - Wiltshire, England, 17 May 2011.
Crop Circle Russia, 22 May 2011.
Crop circle Barbur England, 22 May 2011.



Ερευνητές σε όλο τον κόσμο πιστεύουν ότι αυτοί οι σχηματισμοί δεν είναι απλώς αποτυπώματα προσγείωσης ufo, αλλά κωδικοποιημένα μηνύματα από τους εξωγήινους.
Οι ερευνητές πιστεύουν επίσης ότι σε μερικά χρόνια, αφού συλλέξουν όλους τους σχηματισμούς, θα μπορέσουν με έναν εξελιγμένο υπερ-υπολογιστή να αποκωδικοποιήσουν το τεράστιο όγκο των φωτογραφημένων αγρογλυφικών και να μεταφράσουν τα μηνύματα.
Ο επικεφαλής της Πολεμικής Αεροπορίας της Ινδονησίας, κ.Sufaat μετά την εμφάνιση του τελευταίου αγρογλυφικού στη χώρα του, έδωσε εντολή στους αρμόδιους συνεργάτες του να χρησιμοποιήσουν ένα ελικόπτερο για να ληφθούν αεροφωτογραφίες και να ερευνήσουν αν επρόκειτο για ίχνος ufo. ‘’Αν εξετάσουμε τις φωτογραφίες, θα έχουμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε αν τα σχέδια ήταν στην πραγματικότητα δημιουργίες πέρα από τις ανθρώπινες δυνατότητες και γνώσεις", δήλωσε ο Sufaat, όπως ανακοίνωσε το tempointeraktif.com . Οι ντόπιοι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι αυτό έγινε από μια εξωγήινη δύναμη, λόγω της ομοιότητας του με το αινιγματικό chakra muladhara, ένα από τα βασικά chakras στο Ταντρικό Ινδουισμό.
Αν και υπάρχουν πολλοί που δεν θεωρούν τα αγρογλυφικά εξωγήινα αποτυπώματα αλλά ανθρώπινες καλλιτεχνίες, το φαινόμενο συνεχίζει να απασχολεί τους ερευνητές ufo, αφού δεν έχει αποδειχθεί από κανέναν έως σήμερα ως μια απάτη παγκόσμιας κλίμακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου