Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΑΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΜΕ 100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΗΡΩΙΝΗ - ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΨΕΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ










Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά με τα μέλη βαποράκια του κυκλώματος να κατάγονται από την Πτολεμαΐδα. Οι αστυνομικοί (σε συνεργασία) της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας και του αντίστοιχου τμήματος Α.Τ. Κοζάνης εντόπισαν και συνέλαβαν έναν άνδρα 30 ετών ο οποίος και είχε παραλάβει ένα δέμα από μια κοπέλα με τελικό προορισμό να το παραδώσει σε 36χρονο επίσης Πτολεμαϊδιώτη έγκλειστο των φυλακών Τρικάλων. Τα ναρκωτικά προορίζονταν για τις φυλακές όμως η συναλλαγή θα γίνονταν στην Κοζάνη καθώς ο τρόφιμος των φυλακών είχε ένα δικαστήριο και ήταν προγραμματισμένο να έρθει (με το τμήμα μεταγωγών) στην Κοζάνη για να δικαστεί, όπου εκεί θα τον έβρισκε το βαποράκι και θα του έδινε την ηρωίνη. Το δέμα είχε φτάσει από την Αθήνα μόλις προχθές και το παρέλαβε μια κοπέλα (γνωστή στην Αστυνομία για την εμπλοκή της σε υποθέσεις με ναρκωτικά) μάλιστα η ηρωίνη ήταν κρυμμένη μέσα σε δύο αθλητικά παπούτσια (κάτω από τον πάτο) και πιο συγκεκριμένα στο ένα παπούτσι βρέθηκαν 52 γραμμάρια και στο άλλο 42 γραμμάρια καθαρής ηρωίνης.

Η σύλληψη του μεσολαβητή (βαποράκι) ο οποίος και εργάζονταν και ως ντελίβερη με μηχανάκι (μεταφορέας τροφίμων) έγινε από αστυνομικούς της Πτολεμαΐδας στην οδό Διοικητηρίου όπου και είχε, μαζί με άλλους, νοικιάσει σπίτι και διέμενε.  
Έρευνα για το αν οι εμπλεκόμενοι, δράστες, σχετίζονται και σε άλλες υποθέσεις ή αν αποτελούν μέλη ενός μεγαλύτερου κυκλώματος διενεργούν τα δυο τμήματα ασφαλείας Κοζάνης και Πτολεμαΐδας υπό την καθοδήγηση της Αστυνομικής διεύθυνσης Κοζάνης.        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου